torstai 17. tammikuuta 2013

Starwire Rumour Said Fire

Kaisa:
Iiro lennähti meille Jeanettelta Starwire-kennelistä: http://www.starwire.dk/sider/menu3.html

Iiron virallinen nimi on Starwire Rumour Said Fire, ja tällä kertaa meille ei tullutkaan riistanväristä koiraa vaan black & tan. Iiron isä on Treis Pinheiros Faberge ja emä on Kretzmann's Esta La Milla Rose.
Aluksi Iiroa jänskitti aika lailla, mutta nyt se on kuitenkin jo vähän kotiutunut. Sana sisältää esim. sen, että uskaltaa repiä Airan turkkia...

Eilen oli se verinäytteenottopäivä. Pesonen ei verestään noin vain luopunut. Piti ottaa molemmista etukintuista + topakka hoitajatäti tuli eläinlääkärin tilalle. Maikulta veret tulivat helpommin putkiloon. Delbert sai rokotteet ja eläinlääkäri teki sille pienen terveystarkastuksen. Sydän, hampaat, imusolmukkeet jne. olivat ok. Klinikalla vierähtikin aikaa, sillä siellä oli jokin kiireellinen tapaus + ruuhkaa. Lopulta kintut oli teipattu ja laskut maksettu ja pääsin lähtemään Arton, Muusan, Pesosen ja Maikun kanssa luolalle. Lasse vei loput koirat kotiin :)
    Pesonen ei edelleenkään suostunut menemään ahdingosta, Muusa saatiin tyhjässä luolassa hiljaiseksi ja Maikku oli tällä kertaa ketun perään. Kokonaisuudessaan ihan hyvät harkat :) Kylmä oli, ja luolallakin kului aikaa. Olin kotosalla vasta kymmenen kieppeillä. Ei kun vaan vaatteeita vaihtamaan ja koirien kanssa lenkille. Ihmeen hyvin ovat koirat lenkkeilleet vaikka pakkasta on nyt ollut jopa -27 astetta.
    Altti löysi ilmeisesti lepäämässä olleen jäniksen. En tiedä mitä kaikkia vaihtoehtoja on. Altti meni tuijottamaan kuusen vierustaa ja alkoi tökkimään lunta kuonolla. Kuusen juurella näytti alkavan liikehdintä, jos näin otsalampun valossa oikein. Päätin vetää Altin pois. Jos Altti olisi saanut elikon kiinni, niin siitähän olisi alkanut hulabaloo, kun monta koiraa oli mukana lenkillä. Kaikenlaista koirat ennättävät lenkeillä löytää, vaikka olisivatkin hihnoissa. Esimerkiksi Sella kerran työnsi pään pusikkoon ja alkoi vetämään saalista esille. Olisiko ollut nuori jänis. Käskin Sellan heittää aarteestaan irti ja jatkettiin nopsaan matkaa. Kaikkeen ei ennätä heti reagoimaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)