tiistai 15. tammikuuta 2013

Sepe sai kodin

Kaisa:
Tarjosin pentua tutulle perheelle, joka asuu 5-tien toisella puolella. Talon emäntä on tykästynyt mäykkyihin ja mieskin innostui rodusta. Kävivät eilen katsomassa lapsukaisia, ja Sepen valitsivat supimetsälle :) Kyselin heti aamusta, että miten on lähtenyt sujumaan. Sepe on kuulemma ollut reipas poika.
    Delbertiä puolestaan on hiukan itkettänyt, kun velipoika muutti pois. Maire on yrittänyt viihdyttää Delbertiä parhaansa mukaan...roikkuu toisen korvissa.
    Tarjosin Delbertiä perheeseen, jossa on Shakiran pentu, Mosku. Siellä pähkäilevät toisen mäykyn ottamista. Riistasta ei kuulemma ole pulaa, joten työkoiraksi pääsisi Delbertkin! Odotellaan vastausta, mihin tulokseen perhe päätyy.

Iiro on ollut meillä pari yötä. Pentua tuntuu muutto vähän hermostuttavan. Jospa Iiro kotiutuu pian! Iiro on ollut mukana töissä. Pentu kun on, niin nukkuu paljon.

Laitoin kyselyä menemään, että saanko rymytä metsissä ja pitää koirille ajoharkkoja, Myöntävä vastaus tuli :)

Kyselin klinikalta, että voiko koirat mennä luolaharkkoihin verikokeen oton jälkeen. Että onko mitään estettä. Pieneläinhoitaja tokaisi, että eihän tässä mitään verensiirtoja olla tekemässä :)

Velmusta sain juuri Pohjanmaalta kuulumisia. Koiran kanssa on kuulemma mennyt hyvin ja se on hyväksynyt perheen kultsunkin kaverikseen. Irti on Velmua voinut pitää, sillä vihellyksestä tulee luokse. Jänistä oli ilmeisesti kerinnyt jo vähän ajaa. Poika pääsee kohta puoliin luolille. Lisäkuulumisia odotellaan!

3 kommenttia:

  1. Niin on innostava rotu, että mie haluun vielä toisenkin tälläisen, heheh... En olisi uskonut ikinä sanovani tätä.
    Viimeyön vauva nukkui Massin mahan päällä....

    VastaaPoista
  2. Kaisa: Otat Maiku ja Pesosen jälkeläisen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)