tiistai 23. heinäkuuta 2013

Koirahierontaa ja kaakkumi

Riikka:

Opiskeluni ovat nyt siinä vaiheessa, että harjoitushieronnat on tehty:) Jatkossa teen koirahierontoja opiskelijahintaan elikkäs 18 eur / krt, norm 36 eur. Ota minuun yhteyttä riikka.hartikainen75@gmail.com. Hierontatilanteessa olisi hyvä olla mukana. Muistathan ettei sairasta koiraa voi hieroa.
Vasta-aiheita ovat mm. Kuume, avoin haava, akuutti trauma esim. tuore revähtymä, välilevytyrä tai tulehdus. Rokotusten jälkeen on hyvä odotella ainakin viikon verran.
Juoksussa olevaa narttuakaan ei kannata hieroa, ellei koiralla ole jotain todella akuuttia syytä tulla hierontaan. Myöskään aggressiivisia koiria en hiero tai ainakin syy käytökseen täytyy ensin selvittää.

Juupsan.. Kyllä tämä minun elämäni on vain pyhitetty koirille. Hierontaa, koulutusta, trimmiä ja omien koirien kanssa puuhastelua. Nyt ajatuksissa eräs yksityisopetuksessa käyvä aivan ihana koira. Koira on vain niin kovin vilkas ja innokas, että omistaja saa tehdä töitä hallitakseen sen. Varmasti paljon taustalla opittua käytöstä jota nyt sitten yritämme pois opettaa. Eilen keskustelimme homeopatian käyttöä koulutuksen rinnalla. Asiakas innostui asiasta. Näinpä minä aloin tutkimaan mitä homeopaattistalääkettä tässä tapauksessa voisi kokeilla. Löysin mielestäni oikean vaihtoehdon, varmistin sen vielä opettajaltani. Avot, nyt vain odottelen mitä asiakas tästä tuumaa ja saako hän hankittua kyseistä ainetta.

Tämä koiramaailma kaikkine juttuineen on vain niin mielenkiintoinen. Tänäänkin olisi luvassa hierontaa ja trimmausta. Menenkin loppupäiväksi Lapinlahden liikkeelle pitkästä aikaa. 

Kaisa:
Tässä tämä kakku nyt on. Sovelsin ohjetta jonkin verran, niin mietin, että tuleekohan ihan strömssikakku. Ihan hyvä siitä tuli :) Irtopohjavuoka meinasi ruveta vuotamaan, kun laitoin kakkupohjan päälle hyydytettävän osan. Iskin vuoan uunipellille ja koko höskän sitten alkuvaiheeksi pakkaseen. Sieltä siirsin sitten jääkaappiin. Aamulla saimme Lassen kanssa nauttia kaakkumista. Suklaahommat on suklaakarpaloita. Ja hyydytetyssä osassa on mm.
tuorejuustoa, mustikkaa, mansikkaa ja vähän vadelmia. Pohjassa on mm. tummaa suklaata, tummaa kaakaota, manteleita ja kookosta. Kakun päälle olisi tullut vielä kiiltävä osa, mutta en jaksanut eilen enää klo 23 ruveta sellaista väsäämään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)