sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Hyvää huomenta Lasse!

Kaisa:
Kakku ei lennähtänyt metsään. Hyvää syntymäpäivää Riikka vaihtui Hyvää huomenta Lasseksi! Tein Lasselle herkkuaamiaisen kuohuviinin kera :) Mietin, että mitä teen kakun kanssa, kun se ei olekaan Riikan huomassa. Lasse ehdotti, että veisi sen työpaikalleen. En tiedä uskaltaako maistattaa kakkua täysin vierailla, kun täyte on vähän erikoinen. Ei minulla tekisi tiukkaa, vaikka söisin lyhyessä ajassa koko kakun itse. Epäilyttää vain, kun kakussa on pelkästään voita melkein paketillinen. Jos haluaa linjoistaan pitää kiinni... Päädyin ratkaisuun, että kokeilen pakastaa osan kakusta, koska siinä ei ole kermatäytettä tai -päälistä.

Yritin varata liput Jarkko Aholan konserttiin. Nettisivut sanoivat, että lippuja ei ole nyt varattavissa. Soitin asiakaspalveluun ja kysyin, että onko lippuja tulossa vielä myyntiin vai onko konsertti loppuunmyyty. Loppuun on myyty. Pitää miettiä muita vaihtoehtoja.


Kyllä kakku kohosi ilman leivinjauhettakin (kun se oli päässyt loppumaan). Tuli vain aika epäkesko, niin en julkaise kuvaa reunoista.

Kippis!

P.S. Lasse pesi pyykit Airan shampoolla. Olin kyllä sanonut, että pyykinpesuainepullossa on shampoota, sillä gallonan kanisterista hajosi isestään pohja. Piti shampoot jaotella kaikkiin puteleihin, joita löysin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)