maanantai 21. lokakuuta 2013

Rullaillen

Kaisa:
Luin lehdestä juttua lihaskalvojen avaamisesta ja lihashieronnasta LVI-putken avulla rullaamalla. Asia alkoi kiinnostamaan niin paljon, että lähdin penkomaan lautataapelia. Sieltä löytyi putken pätkä. Ja voi juma! Rullaus sattuu todella, todella paljon! Ei sitä etukäteen tiennyt, että paikat on noin jumissa. Melkein itku pääsi, kun rullailin...mikähän olisi osasen virallinen nimi?

Googletin, lihas on Teres major m. Selkäpuolella kainalon lähellä.
Kuva otettu osoitteesta:
http://www.corpshumain.ca/en/images/Muscles_dos1_120_%28FF%29_en.jpg


Rullasin kaikkia mahdollisia paikkoja. Jospa siitä on jatkossa apua. Tuntuu, että lapojen kireys on vähän hellittänyt. Jos lihakset eivät rentoudu, on varattava hierojalle aika.

Hyvä-paha putki.
Rullailuvinkkejä: http://aequilibria.blogspot.fi/2011/05/putkirullaus-foam-rolling.html

Kävin Lassen kanssa ruokakaupassa Kuopion päässä. Löytyi isompi ruokavalikoima kuin esimerkiksi Siilinjärveltä. Minähän vallan innostuin, ja olisin voinut olla kaupassa vaikka pidempäänkin. Lasse alkoi huomauttelemaan, että voitaisiin jo lähteä. Löysin kaupasta kaikkia uusia tuttavuuksia, kuten piparjuuren, varsisellerin ja latva-artisokan. Hedelmäosastolla oli myös kaikkia minulle uusia juttuja. Olisikohan yksi hedelmä ollut se "dragon fruit", josta kokattiin Junior Master Chefissä? Jollekin nämä voivat olla arkipäivää, mutta minulle eivät. Sanoin Lasselle, että saa Kuopiosta aina tuoda mulle jotakin uutta maisteltavaksi :) Katsotaan, toteutuuko toive.
    Nappasin matkaan varsiselleripussin sekä piparjuuren pätkän. En yhtään tiennyt, että mitä niille pitäisi tehdä. Google toi asiaan selvyyden. Ei kun vaan kokkaamaan!

Saimme Riikan kanssa työntekijältämme, Emilialta, nimikoidut mukit Har-Min synttäreiden kunniaksi. Suuri kiitos Emilialle :)Maikku paisuu silmissä. 63 vrk ensimmäisestä astutuksesta olisi täynnä perjantaina. Olo tuntuu jo olevan aika tukala.

Osa koirista on pikkuhiljaa oppinut käyttämään koiraluukkua. Alvis ja Maire ovat etevimmät käyttäjät. Maikku on tullut aitauksesta itse sisälle, mutta uudestaan ulos ei enää ole mennyt. Pesonen livahti yksi päivä ulos, kun kana odotti aitauksessa :) Pesosen en kuitenkaan ole nähnyt tulevan sisälle päin. Entä Iiro? Se ei meinaa mennä ulos eikä myöskään tulla sisälle... Iiro on joka asian kanssa sellainen tuumailija :)

Ilta:
Taisi rullailusta olla hiukan hyötyä, sillä salilla kilomäärät nousivat osassa liikkeissä :) Treenasin taljassa yläkroppaa. Kesken kaiken huomasin, että housut liimautuvat polvien kohdalta ihoon. Tunkeeko polvet jotain kuonaa ulos vai mitä? Outoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)