tiistai 8. lokakuuta 2013

Itsensä kyykyttäminen kannatti

Kaisa:
Sillä persaus on mahdottoman kipeä.
Mutta tällaista en reenaa :)   http://www.youtube.com/watch?v=eHbP7bw1HYA#t=193
Jos haluat nähdä vain pyllyn, klikkaa suoraan suunnilleen 3 minuutin kohdalle.

Sanoin Lasselle, että alkaa semmonen treenikisa. Jos aikoo osallistua, pitää lähettää itsestään kuvia. Lasse sanoi, että nappailee kyllä minusta kuvia. Kysyin, että innostuuko Lasse kisasta. Kysyi, että minuako vastaan? No sen kyllä arvaa, että kumpi voittaisi. Lasse :) En kyllä edes tiedä, mitkä säännöt olisivat.
Mutta tarkoitin siis, että haluaako Lassekin osallistua näkemääni kisaan. Ei heti sulkenut pois tätä vaihtoehtoa. Jos Lasse innostuu jostakin, niin se tekee sitten ihan satasella. Rupee bodariksi?
(Hah! Just kun olin kirjottanut tämän kohdan, niin Lasselta tuli viesti "Kysynkö Petteriltä onko sillä vielä tallessa vanha painonnostopenkki + tanko?")

Olisin mennyt Jarkko Aholan konserttiin, mutta kun viime viikolla kysyin lippuja, niin konsertti oli loppuunmyyty. Asiakaspalvelussa sanoivat, että tänään voi kysyä, onko peruutuslippuja saatavissa. Ei ollut.

Punnitsin Maikun taas ihan mielenkiinnosta. Painoa tyttösellä on nyt 9,8 kg.

Seuraava leipomus olisi Baileys-juustokakku? Tekisi mieli väsäillä taas kaikenlaista :)Lapinlahden liikkeemme ikkunoiden alle oli ilmestynyt pensaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)