tiistai 29. lokakuuta 2013

Tulosta on tullut, mutta välillä se on pienestä kii

Kaisa:
Kirsi kirjoitteli:
"ainiin, mäyriksen ensimmäinen jänis saalis saatu ampumalla"
Hienoa Darwin!

Jänikset alkavatkin olemaan talviturkeissa. Ja koiratkin sen huomaa. Jänikset näkyvät tosi selvästi lumettomassa metsässä.

Sakke (Onnenkäpälän Brain-Wave) oli ollut mäykkyjen pääerikoisnäyttelyissä kymmenestä valioluokan uroksesta neljäs :) Tulos: ERI, VAK4. Ja tuomarinahan siellä oli Iiron kasvattaja, Camilla Hubbe.

Joku tovi sitten rupesin miettimään, että onkohan Maikku jo ansainnut tarpeeksi palkintoja kansainvälisen muotovalion arvoa varten. Tänään kaivelin lippuja ja lappuja paperipinkoista, sekä luin valioarvosääntöjä. Maikku on tainnut saada ensimmäisen CACIBinsa Virosta 3.6.2012 ja viimeisimmän 25.5.2013 Kuopiosta (yhteensä CACIBeja on 5 kpl). Palkintojen välillä pitäisi olla väliä 1 v ja 1 pv. Ei täyty vaatimus ei. Pienestä jää vailinaiseksi. Palkintojen metsästys siis jatkuu mammaloman jälkeen.

Kun koira synnyttää, on tarkkailtava, että ruumiinlämpö alkaa pikkuhiljaa laskemaan normaalille tasolle. En mittaillut Maikulta lämpöä alusta asti, jotta en huolestuisi. Eilen lämpö huiteli vielä suht korkealla. Onneksi tänä aamuna ruumiinlämpö oli normalisoitunut.

Pääsin eilen käymään salilla viikon tauon jälkeen, kun Lasse suostui kuulostelemaan Maikkua ja pentuja. Reuhdoin taljassa koko harkkojen edestä :) Olisi tainnut moni muukin haluta tulla veivaamaan laattoja, mutta en välittänyt katseista. Käytin taljan toista puolta, niin aina toinen henkilö sai olla toisessa päässä. Laitteille meinaa välillä olla liikaakin tunkua.
    Viikko sitten kokeilin ojentajille 10 kilon punnusta. Sain tehtyä melkein yhden toiston. Nyt tein molemmille käsille lähes kokonaiset sarjat. Voimat kasvaa! Kun tein ensimmäisen kerran liikettä ojentajille pienimmällä painolla, 2,5 kilolla, niin minun koko kroppa tärisi, kun en meinannut jaksaa vetää vaijeria mihinkään. Mietin, että ilkiänkö jatkaa liikkeen harjoittelua ollenkaan. Sinnikkäästi olen jatkanut, ja liike kuuluu tällä hetkellä lemppareihini. Parin kuukauden päästä olenkin sitten pystynyt lisäämään painoa nelinkertaiseksi :)
Tässä kuva liikkeestä. Teen harjoituksen yhdelle kädelle kerrallaan.
En tiedä minne vatsalihasten voimat ovat kadonneet. En meinannut jaksaa tehdä niillä mitään.

Sain Lasselta joululahjan ennakkoon. Lahja oli pieni kamera. Nyt voi vaikka lenkille välillä ottaa kameran mukaan. Järkkärin mukana raahaminen on vähän uskaliasta. Tälle pikku kamerallekin on kyllä hommattava joku eksta hyvä säilytyspussukka. Ei haittaa, vaikka metsässä välillä kämähdän maan kamaralle....
Alla joitakin kuvia, joita sain ladattua koneelle. Laitan myöhemmin lisää, kunhan Lasse opettaa minulle kameran ohjelman käytön.


Iiro Riikan trimmissä.

Uunin kupeessa oli kuumat oltavat trimmaajalla sekä trimmattavalla.


Kuumotusta Helkallakin.

Helkan luukkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)