tiistai 15. lokakuuta 2013

Kehonkoostumus

Kaisa:
Kävin tänään kehonkoostumusmittauksessa. Minua on vähän harmittanut, kun en alkuvuodesta käynyt testauksessa. Olisi voinut nyt vertailla tuloksia, kun muutostakin kropassa on tapahtunut.
Kaikki tulokset oli ok. Luustolihastaso on korkea, painoindeksi normaali, rasvaprosentti on normaali jne. Sisäelinrasvan tasosta Risto sanoi, että lukema on tosi pieni. Kuulemma viikottain tekee mittauksia, eikä oikein muista nähneensä vastaavaa tulosta. Elimet siis killuvat sisuksissa ilman laardikerrosta. Risto sanoi lopuksi, että kasvattelet sitten vain lihasta :) Tästä jatketaan!

Mittauksen jälkeen tankkasin pöperöä ja mitäs sitten tein? Helppo arvata. Treffasin ystävääni, Smithiä :)

Mainintaa vielä koiraluukuista. Koirat eivät millään opi käyttämään niitä. Jos pukkaan koirat luukusta pellolle, niin siellä ne jöpöttää niin kauan, että menen raottamaan luukkua. Eivät uskalla itse omatoimisesti sujahtaa luukusta ulos ja sisälle. Aamuin illoin olen jonkun koirakaverin kanssa pitänyt luukkuharkkoja, mutta ei oppi mene perille. Ulkorakennuksessa on jo lämmitys päällä, niin ei viitsi kovin rakoselleenkaan luukkua jättää...

P.S. Aamulla kun rynnistin autolle, niin lähtiessä huudahdin Lasselle, että maassa on renkaan mutteri (pultti se taisi kuitenkin olla). Heitän sen autokatokseen. Lasse huuteli perään, että perkule, et voi lähtee mihinkään ennen kun on tarkistanut renkaat. Lasse laittoi viikonloppuna talviset menokkaat autoihin. Piti sitten odotella vähän aikaa, vaikka ainainen kiireaikataulu painoi päälle. Osanen oli kuulemma Seatista eikä minun menopelistä.



Kuvan lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)