perjantai 18. lokakuuta 2013

Trehvit peruttava kahden viikon ajalta?

Kaisa:
Olen yrittänyt sisäistää ajatusta, että en tapaile Smithiä seuraavana kahtena viikkona. Minun polvet ja toinen päkiä nimittäin ovat liikarasittuneet tai jotain. Välillä vasen päkiä on ollut niin kipeä, pohjeliikkeistä kai, että en oikeasti olisi halunnut kävellä yhtään askelta. Ja polvet ovat alkaneet uhkaavasti rutisemaan. Lisäksi treenipäivinä ne alkavat jäykistymään. Iltasella ennen nukkumaan menoa ne on niin jäykät, että en meinaa päästä polvilleen. Olen hieronut kinttuihin ennen uunin edustalle kömpimistä kylmälinimenttiä. Olo on kuin jääkaudella. Pitää äkkiä pujahtaa peiton alle :)
    Hölkkääminenkin on nyt jäänyt (toivottavasti pelkästään vähäksi aikaa). Olen koirien kanssa vain kävellyt. Ja kaiken tämän jälkeen sanon silti: "Treenaaminen on mukavaa!"
Tänä aamuna metsässä ei olisi edes päässyt juoksemaan, sillä illan ja yön aikana satanut lumi oli tehnyt koivujen oksat sen verran painaviksi, että ne kaareutuivat kapean polun ylitse. Lumia sai huitoa käsillä ja hihnalla ennen matkan etenemistä, jos ei halunnut koko ajan lumikuormia niskaan.

Kun nyt jotain taivaalta tulee, niin meillä on heti sähkökatkoksia. Ei mikään yllätys...

Tähänkö nyt istuttaisin kukkasipuleita?

Iiro auraa itselleen polkuja.


Maikku mammatrimmissä.

56 tiineysvuorokausi menossa.

Painoa on nyt 10,3 kg.
1 kommentti:

  1. Älähän riko ittees... Mites ois joku homeopaattinen tuote vaivoihin...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)