maanantai 14. lokakuuta 2013

Yksi aitaus on nyt valmis

Kaisa:
Yksi aitaus olisi nyt valmis. Kiitos rakentamisessa avustaneille! Sella ja Alvis pääsevät nyt kulkemaan sisälle ja ulos niin halutessaan. On vain yksi pulma; koirat eivät uskalla käyttää koiraluukkua. Minun pitää käydä aina vähän raottamassa luukkua, jotta usakaltavat ponkaista siitä.

Lauantaina annoin aitaukseen Sellalle ja Alvikselle yhden kanan. Sella herkutteli kanasella, ja huomasi sitten, että isohko myyryläinen pinkoo pitkin aitausta. Ilmeisesti aitaus pamahti tulla sen reviirille. Sella pinkaisi elikon perään....ja tietäähän sen miten siinä kävi. Myyryläinen pääsi hengestään. Lisäksi Sella menetti kanan Alvikselle. Tulikohan tehtyä ihan viisain päätös? :)

Altti oli innoissaan, kun vapaus aitauksessa koitti :)


Iiro ja Iiron omituinen ilme.

Kävin eilen yksinäni pinkomassa iltasella. Päätin, että juoksen pidemmälle kuin aikaisemmin, jos vain jaksan. Jaksoin hyvinkin, kun vielä Tehosekoittimen Otto lauleli Podissa oikeesta asenteesta. Kotona ei väsyttänyt yhtään. Mietinnässä onkin, että pitäisikö kymppiä ruveta reenaamaan. En tiedä pystynkö treenaamaan juoksua nyt, kun ilmoitin itseni treenikisaan. Katsotaan, miten rankat saliohjelmat sieltä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)